Snöröjning

När vintern kommer börjar många oroa sig för snön och all skottning och snöröjning som brukar behöva göras under årstiden. Stora snömängder kan medföra många problem av olika slag och att skotta snö är ett tungt och tidsödande arbete. Du kan spara både tid, energi och slippa bekymra dig! Vänd dig till oss på Henriks Maskintjänst – vi utför både snöskottning och snöröjning. Inget jobb är för stort eller för litet.

Under vinterhalvåret erbjuder vi olika sorters snöbekämpning och arbetar till exempel med snöskottning av tak, vägar och andra platser. Henriks Maskintjänst har en modern maskinpark till vår hjälp vilket gör att vi har få begränsningar i vad vi kan erbjuda.

När vintern kommit och snön faller skapas det ofta tjocka lager på vägarna. Det försämrar vägbanorna och ökar risken för trafikolyckor. Snöröjning utförs vanligtvis på vägar men det förekommer även att man utför skottning utanför ingångarna till bostadshus eller på tak. Det sistnämnda genomförs för att minska vikten på taket samt för att det inte ska bildas istappar.

Vid snöröjning av gator och vägar används för det mesta hjullastare, traktorer och lastbilar. Det förekommer även att man utför arbetet med hjälp av fyrhjulingar som utrustats med snöplog eller snöslunga. Handlar det om skottning av till exempel gång- och cykelvägar så passar mindre hjullastare perfekt. Henriks Maskintjänst har alla maskiner som behövs oavsett var det ska skottas snö.

Vid behov utför vi även skottning av snö, som är en sorts snöröjning. I den här tjänsten används vanligtvis skyfflar för att flytta bort snön. Vi hjälper dig att göra din väg eller tomt säkrare under det kalla vinterhalvåret. Undvik olyckor och tungt arbete i snö – anlita Henriks Maskintjänst. Vi är det lilla företaget med det stora hjärtat – hos oss är du som kund i fokus. Vårt arbete anpassas efter dina behov eftersom vi vill att du ska bli så nöjd som möjligt.

Kontakta oss för hjälp med:

  Gräsklippning
  Snöröjning
  Snöskottning
  Lantbruk & Maskiner
  Balar & Hösilage
  Transport

snöröjning